Jil, 56 jaar

Ik ben na langdurige coronaklachten op zoek gegaan naar iets wat me kon helpen. Naast twee andere vormen van therapie, Shiatsu massage voor mijn spieren en Tactiel Stimulering voor ontspanning elders, heb ik een derde aanvulling gezocht bij Andrea. Ik heb overal wat gehaald. En de combi heeft me echt geholpen.

Andrea heeft een aparte werkwijze, waar je even doorheen moet kijken. Dat zie je pas als je bij haar thuis komt voor behandeling. Ze zit tegenover je en ze ervaart van alles en dat zie je terug in haar bewegingen. Via de telefoon ervaar je dat natuurlijk bijna niet. Maar laat je daardoor zeker niet van de wijs brengen, ze kan je echt verder helpen.

Ik had verschillende klachten, Vooral moeheid en pijn in de spieren. Voor Corona was ik erg sportief. Drie keer per week sportschool en daarna nog 8 km wandelen erachteraan was heel normaal. Na Corona was daar niets meer van over. Andrea hielp me echt. Ik kwam weer terug bij mezelf. Dat was nodig. Doordat ik mijn lijf niet meer kende, ging het op de loop met me. Vooral doordat het het ene moment beter ging en het andere moment bagger was.

Ik kan zeggen dat het goed met me gaat nu. En durf weer afspraken te maken. Heerlijk. Nog een stukje conditie en het is weer helemaal goed met mij. Heel fijn dat ik er weer vertrouwen in kan hebben.